Om rideklubben / Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Kommunikation med medlemmerne
 
VEST er en papirløs klub - det indebærer, at al information foregår her på hjemmesiden og på vores facebookside.
Hvis du vil have de helt aktuelle informationer, se billeder fra vores arrangementer mv. bør du oprette en profil på facebook - det er her der kommer mange vigtige informationer.
 
 
Har man ikke en facebookprofil, bør man holde sig orienteret her på hjemmesiden.
 
Fakturaer for medlemskontingent, og indkaldelse til Generalforsamling sker pr. email, så sørg for at holde din emailadresse opdateret hos kassereren. Ændring af emailadresse sker ved at sende en mail til vesthest@gmail.com
 
Medlemskort  medlemskort

Der udsendes ikke længere medlemskort - det er nok at printe en bankudskrift hvor man kan se, at man har betalt. Der skal ikke længere tjekkes medlemsskab af klub, nå du deltager i stævner under DRF. Klubberne tjekker selv om dem, derstarter for klubben, har betalt for medlemsskab.
 
Sikkerhed
 
Medical Card 
Ved alle arrangementer i VEST anbefales det, at man bærer et såkaldt "medical card" på sig. - det skal som minimum indeholde oplysninger om rytterens navn og adresse , telefonnummer samt navn og telefonnumer på nærmeste pårørende, personnummer samt oplysning om eventuelle relevante lidelser - f.eks. sukkersyge, epilepsi, allergier osv.
 
 
 
 
112 app
 
 
 
112 app
112 app
 
Det anbefales at alle, som har en smartphone downloader den såkaldte 112-app - ved hjælp af den kan man med et enkelt klik sende en gps position til 112/Falck, så de kan finde én i skoven.
Søg på 112 app i Google Play, Apple Appstore og Windows Marketplace.
Vestjysk Sports- og Terrænrideklub  | vesthest@gmail.com